Potraga za frižiderom

19.11.14.

Naša susjeda Dinka ostala je bez frižidera, a ovog trenutka nije u mogućnosti kupiti novi.
Ukoliko je nekom frižider viška nazovite je na mob. 092/2856 830. Hvala!

ZA POTREBITE

28.03.14.
Ukoliko imate, a ne treba vam hitno nam je potreban frižider za potrebitu obnitelj!
molimo vas da nas kontaktirate

POMOZITE!

Hitno tražimo jedan štednjak na plin i kauč ili krevet za jednu potrebitu obitelj. Ukoliko možete pomoći javite se na naše telefone.
Unaprijed hvala!

Izgorio stan u Črnomercu

07.02.2012. Četveročlanoj slabije stojećoj obitelji sve izgorjelo u požaru u četvrti Črnomerec. Pomozite, jer sve ime treba, što možete poklonite. Možete se obratiti na našu adresu ili telefon! Unaprijed vam hvala.

MALI OGLASNIK

Dragi naši susjedi nije potrebno puno govoriti o potrebama slabije stojećih obitelji Ovaj prostor osmislili smo putem interneta, kao mogućnost pomoći koja im je i te kako potrebna. Bilo bi od velike koristi da se odazovete na naše molbe te poklonite ono što vama više nije potrebno ili ukoliko možete kupite ono što se potražuje na našem Malom oglasniku. Stvari koje se poklanjaju trebale bi biti u dobrom i upotrebnom stanju! Ukoliko želite sami pomagati određenoj obitelji možete nas kontaktirati na telefon ili poslati e-mail. Svima koji se odluče uključiti u mali oglasnik puno hvala!

POTRAŽNJA ZA OBITELJ S OSMERO DJECE - 10.09.2009.

Školski pribor za troje od ukupno osmero braće: drvene boje, flomasteri, pastele, olovke i gumice, blokovi za crtanje, crni tuš i pero, jedna školska torba za dječaka za VII razred, jedna školska torba za djevojčicu prvi razred i jedna školska torba za djevojčicu za V razred.