Hrvatska televizija, Večrenji list, radio Sljeme i Katolički radio 17.10.09. pratili su naš sajam

Prijatelj Maksimirskog sajma - Vlatka Pokos

Drago nam je bilo kada nas je pjevačica Vlatka Pokos nazvala u želji da pomogne Udruzi kupivši Guccinu torbu bez obzira koliko je koštala. Ujedno nam je poklonila dio svoje garderobe, prekrasni crno bijeli komplet kostima s nastupa, također Guccinu torbu i više pari cipela, kožni šos i jaknu. Javna osoba je ipak primječena i od strane medija i naših građana te na taj način sigurno dolazi i više zainteresiranih kupaca.

Manekenka LJupka Gojič

Neki ljudi su posebno senzibilizirani i često nastoje pomoći jer primjećuju ljude oko sebe. U našem kvartu često se dužimo i s manekenkom Ljupkom Gojič, manekenkom agencije Midikenn. Ona se uključila u akciju samoinicijativno vidjevši nas da istinski pomažemo našim slabije stojećim susjedima. Darovala nam je vrlo vrijednu torbu Gucci, vrlo skupu, prekrasan krzneni kratki kaput , cipele, haljine majice.

Poznati iz našeg kvarta Maksimir

Udruga je nastojala u svoj rad uključiti i javne osobe našeg kvarta. Tako su nam vrlo rado darovali nešto što bismo mogli prodati, a da i to što nam daruju možemo i prodati. Na Božićnom sajmu 2007. godine naši susjedi, obitelj Hegedušić darovala nam je lijepu sliku i Ksenija se odvojila od svoje svečane haljine. Poklonili su nam hodalicu, ogradicu, knjige neke ploče i svašta još. Puno im hvala jer su na taj način pomogli slabije stojećim obiteljima našeg kvarta.