SUSRETI SUSJEDA ZA POTREBITE OBITELJI

28.11.18.

Svake godine udruga  Susjed susjedu pomaže pokušava svojim primjerom potaknuti naše susjedstvo da se angažiraju i surađuju u prikupljanju potrebne pomoći za slabije stojeće obitelji, napose za djecu, bolesne i starije osobe. Stoga i jednom godišnje organiziramo druženje prema programu Susreti susjeda, naravno uz vašu nesebičnu pomoć.


Pred nama je dolazak hladnijih dana i ljepota blagdanskih darivanja kada bismo željeli da svaki dom ima dovoljno za svoju obitelj, da se mogu sva djeca radovati kolačima i blagdanskom ručku.

Nama u velikom broju dolaze i obitelji koji su dobile azil s mnogobrojnom djecom iz hotela Porin i s radošću im pomažemo jer su već mnogi mališani naučili hrvatski jezik i vrlo su sretni ovdje.


Stoga smo i ove godine dio Susreta Susjeda Maksimira prenijeli i u prostorije škola, vrtića i prehrambenih dućana!


Svi oni kojima se ideja svidi i žele sudjelovati u prikupljanju igračka i slikovnica i onog što nam za ove praznike najviše treba, a to su  prehrambeni proizvodi i higijenske potrepštine mogu se uključiti

s prikupljanjem koji traje u terminu od 26.11.2018. do 15.12.2018.

 

Sve darovano podijeliti ćemo u Šrapčevoj 12  na dan humanitarnog sajma, pod nazivom Susreti susjeda 2018,  u subotu, 15.12.2018. od 10 do 14 sati.

 

Velika vam hvala za sve vrijeme i angažman poklonjen nama volonterima i potrebitima naše udruge!